Var visas Bigger, stronger, faster?

Gamla visningar

Tuesday (4/8)
Kunskapskanalen
23:20-01:05

Bigger, stronger, faster

Dokumentärklassiker. Filmaren Christopher Bells uppväxt präglades av muskulösa bodybuilders som förebilder. Här berättar han om sin egen och sina bröders kamp med träning, anabola steroider och det mänskliga priset för att försöka leva den amerikanska framgångsdrömmen. UR. Från 2/8 i K.
Sunday (2/8)
Kunskapskanalen
21:55-23:40

Bigger, stronger, faster

Dokumentärklassiker. Filmaren Christopher Bells uppväxt präglades av muskulösa bodybuilders som förebilder. Här berättar han om sin egen och sina bröders kamp med träning, anabola steroider och det mänskliga priset för att försöka leva den amerikanska framgångsdrömmen. UR. Från 3/1 i K. Även i K 4/8.
Thursday (8/1)
Kunskapskanalen
09:50-11:30

Bigger, stronger, faster

Dokumentärklassiker. Filmaren Christopher Bells uppväxt präglades av muskulösa bodybuilders som förebilder. Här berättar han om sin egen och sina bröders kamp med träning, anabola steroider och det mänskliga priset för att försöka leva den amerikanska framgångsdrömmen. Från UR. Från 3/1 i K.
Tuesday (6/1)
Kunskapskanalen
22:45-00:25

Bigger, stronger, faster

Dokumentärklassiker. Filmaren Christopher Bells uppväxt präglades av muskulösa bodybuilders som förebilder. Här berättar han om sin egen och sina bröders kamp med träning, anabola steroider och det mänskliga priset för att försöka leva den amerikanska framgångsdrömmen. Från UR. Från 3/1 i K. Även i K 8/1.
Saturday (3/1)
Kunskapskanalen
22:00-23:45

Bigger, stronger, faster

Dokumentärklassiker. Filmaren Christopher Bells uppväxt präglades av muskulösa bodybuilders som förebilder. Här berättar han om sin egen och sina bröders kamp med träning, anabola steroider och det mänskliga priset för att försöka leva den amerikanska framgångsdrömmen. Från UR. Även i K 6/1 och K 8/1.