Var visas Best of Svenska Hollywoodfruar?

Gamla visningar

Saturday (3/1)
TV3
20:00-21:00

Best of Svenska Hollywoodfruar

I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I kvällens avsnitt planerar Siv Cotton en tjejkväll med ett utmanande tema, dit hon bjuder in Gunilla Persson. Men Gunilla blir chockad av vad hon får se. Britt Ekland visar upp sitt hus och får sällskap av väninnan Doris som bjuder på en och annan historia. Inte nog med att vi får veta mer om Britts förflutna - hon visar även upp sin vältränade mage. Tillsammans med sin ex-man Jim Phantom går hon till en välkänd salong för att fylla i sin tatuering på magen. Maria Montazami tycker att familjens fyrfota medlemmar behöver fixa till sig och ger sina två hundar en skönhetsbehandling. Hon har upptäckt att det går lika bra att göra det hemma som på hundspa - dessutom är det billigare. Från säsong 6 avsnitt 3.
Saturday (3/1)
TV3
19:00-20:00

Best of Svenska Hollywoodfruar

I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I kvällens avsnitt föds Isabel Adrians lilla dotter Winter Rose. Steve Angello missade den dramatiska förlossningen. Han var dock inte mållös när han väl kom till BB utan bestämde sig för att gå ner på knä och fria. Maria Montazamis har ett av sina första äktenskapsgräl – om en lampa. Gunilla Persson har ordnat en ny vårdassistent till sin 86-åriga mamma Iris. Passar hon för jobbet? Margareta Svensson anlitar en hundhealer. Seths ena son Matthew är 31 år och bor fortfarande hemma. Han har tagit hand om vakthunden i alla år. Men nu när han slutligen flyttat hemifrån tvingas Margareta att ta hand om schäfern. Från säsong 5 avsnitt 8.
Friday (2/1)
TV3
20:00-21:00

Best of Svenska Hollywoodfruar

I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I kvällens avsnitt får Gunilla Persson ett kolossalt utbrott som ger vulkanen Eyjafjallajökull mindervärdeskomplex. Hon tillkallar polisen efter att ha fått ett vredesutbrott på sin mammas 72-åriga kvinnliga skötare som hon kallar ett ondskefullt monster. Men vem har egentligen sanningen på sin sida? Isabel Adrian är i Miami för en av pojkvännen Steves många spelningar. Tillsammans med bästa kompisen Rebecca Simonsson passar hon på att kolla in vad staden har att erbjuda i form av mode. Agnes-Nicole Winter ger sig iväg på ett kändisevent för en ny skönhetssalong. Hon konstaterar direkt att bara c-kändisar är inbjudna. Hos Maria Montazami utbryter plötsligt en hård kamp mellan Maria och Svärmor Betty om vem som kan dalta mest med Kamran. Ingen vill ge sig i kampen om hans gunst. Och Kamran spinner som en katt… Från säsong 4 avsnitt 4.
Friday (2/1)
TV3
19:00-20:00

Best of Svenska Hollywoodfruar

I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I Best of Svenska Hollywoodfruar har vi valt ut fyra av de mest populära avsnitten genom säsongerna med våra kända fruar. I kvällens avsnitt berättar Maria Montazami om sin stora kärlek till tofsar. Och varför en tofs ska akta sig för att vara ”flimsig”. Hon ger sig även ut på jakt efter det perfekta läppstiftet. En svindlande, vindlande resa. Anna Anka ska fotograferas för ett reportage i tidningen Topphälsa. Hon berättar vad som ligger bakom hennes vältränade och perfekta stjärt. Och varför stjärten är viktigare än brösten. Och vad separationen från hennes man ger henne för nya möjligheter. Päivi Hacker tar med sig ett par vänner ut i sin lyxyacht för att dricka lite rosa tequila och lyssna till havets vågor. Eller om det var tvärtom. Sedan är det dags att tillsammans med Lena Jolton genomföra en casting till det Barbieparty som de ska anordna. Servitörerna ska vara unga, snygga män. Och det är klart att de måste inspekteras noggrant. Mycket noggrant. Lena avslöjar några av männen som döljer sig i en svart låda under hennes säng. En av dem är väldigt lik Björn Borg… Från säsong 2 avsnitt 1.