När går The Yes Men?

Gamla visningar

Tuesday (25/8)
Kunskapskanalen
23:10-00:30

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, men nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. UR. Från 23/8 i K.
Sunday (23/8)
Kunskapskanalen
21:45-23:05

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, men nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. UR. Från 10/1 i K. Även i K 25/8.
Thursday (26/3)
Kunskapskanalen
10:00-11:25

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, och nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. Från UR. Från 22/3 i K.
Sunday (22/3)
Kunskapskanalen
16:00-17:20

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, och nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. Från UR. Från 10/1 i K. Även i K 26/3.
Thursday (15/1)
Kunskapskanalen
10:00-11:20

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, och nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. Från UR. Från 10/1 i K.
Tuesday (13/1)
Kunskapskanalen
22:45-00:05

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, och nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. Från UR. Från 10/1 i K. Även i K 15/1.
Sunday (11/1)
Kunskapskanalen
16:00-17:20

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, och nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. Från UR. Från 10/1 i K. Även i K 13/1 och K 15/1.
Saturday (10/1)
Kunskapskanalen
22:00-23:20

The Yes Men

Dokumentärklassiker. På konferenser utgav de sig för att vara representanter för WTO, och nådde ut med ett helt motsatt budskap. Med liten budget och mycket humor använder aktivisterna The Yes Men en egen metod för att kritisera olika företag. Följ deras planering och hur de bemöts som representanter för WTO i olika sammanhang. Från UR. Även i K 11/1, K 13/1 och K 15/1.