Vilken kanal visar Stalker?

Gamla visningar

Sunday (9/8)
Kanal 5
22:00-22:55

Stalker

Jakten på en svårfångad mördare leder till ett stort avslöjande. Vicky upptäcker något om sin före detta pojkvän.
Monday (3/8)
Kanal 5
00:00-01:00

Stalker: Stalker - 19 Love Hurts

I detta avsnitt: Beth måste fatta ett svårt beslut om sin framtid. En serie mord inträffar och TAU utreder. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Från Kanal 5 27/7. Originaltitel: Stalker.
Monday (27/7)
Kanal 5
21:55-22:55

Stalker: Stalker - 19 Love Hurts

I detta avsnitt: Beth måste fatta ett svårt beslut om sin framtid. En serie mord inträffar och TAU utreder. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Även Kanal 5 2/8. Originaltitel: Stalker.
Monday (18/5)
Kanal 5
00:00-01:00

Stalker: Stalker - 18 The Woods

I detta avsnitt: Beths stalker för henne till en avlägsen stuga i Ojai, och där blir hon tvungen att slåss för sitt liv. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Från Kanal 5 11/5. Originaltitel: Stalker.
Monday (11/5)
Kanal 5
21:55-22:55

Stalker: Stalker - 18 The Woods

I detta avsnitt: Beths stalker för henne till en avlägsen stuga i Ojai, och där blir hon tvungen att slåss för sitt liv. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Även Kanal 5 17/5. Originaltitel: Stalker.
Sunday (10/5)
Kanal 5
23:55-00:50

Stalker: Stalker - 17 Fun and Games

I detta avsnitt: Beths tidigare förföljare ger sig ut på ett skrämmande och dödligt härjningståg mot Beths närmaste krets när han metodiskt rör sig allt närmare henne. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Från Kanal 5 4/5. Originaltitel: Stalker.
Monday (4/5)
Kanal 5
21:55-22:55

Stalker: Stalker - 17 Fun and Games

I detta avsnitt: Beths tidigare förföljare ger sig ut på ett skrämmande och dödligt härjningståg mot Beths närmaste krets när han metodiskt rör sig allt närmare henne. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Även Kanal 5 10/5. Originaltitel: Stalker.
Sunday (3/5)
Kanal 5
23:55-00:50

Stalker: Stalker - 16 Salvation

I detta avsnitt: Beth och Jack måste utreda ett sällsynt fall av gruppstalking när en kvinna förföljs och trakasseras av en grupp människor. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Från Kanal 5 27/4. Originaltitel: Stalker.
Monday (27/4)
Kanal 5
21:55-22:55

Stalker: Stalker - 16 Salvation

I detta avsnitt: Beth och Jack måste utreda ett sällsynt fall av gruppstalking när en kvinna förföljs och trakasseras av en grupp människor. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Även Kanal 5 3/5. Originaltitel: Stalker.
Sunday (26/4)
Kanal 5
23:55-00:50

Stalker: Stalker - 15 Lost and Found

I detta avsnitt: En populär high school-tränare hävdar att han har blivit attackerad av en student och Beth och Jack utreder. Kriminalpolisen Jack Larsen lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hotbedömning och arbetar med enhetens chef Beth Davis med att utreda hot och förföljelse. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet, och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget. Amerikansk dramathrillerserie från 2014. Från Kanal 5 20/4. Originaltitel: Stalker.