När går Berömda städer: Amsterdam?

Gamla visningar

Saturday (13/6)
Kunskapskanalen
16:00-16:30

Berömda städer: Amsterdam

Amsterdam. De mest spektakulära städerna i världen, hur ser de ut? De har ofta en imponerande arkitektur och ett rikt kulturellt och historiskt arv att luta sig mot som gemensam nämnare. Ett kliv in i dess gyllene åldrar, där deras uppkomst, hemligheter och människorna som formade staden får komma fram. En serie som tar en närmare titt på städerna Amsterdam, London, New Orleans, Aten, Florens, Sankt Petersburg, Phnom Pehn, Bangkok, St. Louis och Guangzhou. Från 11/6 i K.
Thursday (11/6)
Kunskapskanalen
20:05-20:30

Berömda städer: Amsterdam

Amsterdam. De mest spektakulära städerna i världen, hur ser de ut? De har ofta en imponerande arkitektur och ett rikt kulturellt och historiskt arv att luta sig mot som gemensam nämnare. Ett kliv in i dess gyllene åldrar, där deras uppkomst, hemligheter och människorna som formade staden får komma fram. En serie som tar en närmare titt på städerna Amsterdam, London, New Orleans, Aten, Florens, Sankt Petersburg, Phnom Pehn, Bangkok, St. Louis och Guangzhou. Från 15/1 i K. Även i K 13/6.
Saturday (24/1)
Kunskapskanalen
17:50-18:20

Berömda städer: Amsterdam

Amsterdam. De mest spektakulära städerna i världen, hur ser de ut? De har ofta en imponerande arkitektur och ett rikt kulturellt och historiskt arv att luta sig mot som gemensam nämnare. Ett kliv in i dess gyllene åldrar, där deras uppkomst, hemligheter och människorna som formade staden får komma fram. En serie som tar en närmare titt på städerna Amsterdam, London, New Orleans, Aten, Florens, Sankt Petersburg, Phnom Pehn, Bangkok, St. Louis och Guangzhou. Från 15/1 i K.
Wednesday (21/1)
Kunskapskanalen
09:30-10:00

Berömda städer: Amsterdam

Amsterdam. De mest spektakulära städerna i världen, hur ser de ut? De har ofta en imponerande arkitektur och ett rikt kulturellt och historiskt arv att luta sig mot som gemensam nämnare. Ett kliv in i dess gyllene åldrar, där deras uppkomst, hemligheter och människorna som formade staden får komma fram. En serie som tar en närmare titt på städerna Amsterdam, London, New Orleans, Aten, Florens, Sankt Petersburg, Phnom Pehn, Bangkok, St. Louis och Guangzhou. Från 15/1 i K. Även i K 24/1.
Sunday (18/1)
Kunskapskanalen
23:15-23:45

Berömda städer: Amsterdam

Amsterdam. De mest spektakulära städerna i världen, hur ser de ut? De har ofta en imponerande arkitektur och ett rikt kulturellt och historiskt arv att luta sig mot som gemensam nämnare. Ett kliv in i dess gyllene åldrar, där deras uppkomst, hemligheter och människorna som formade staden får komma fram. En serie som tar en närmare titt på städerna Amsterdam, London, New Orleans, Aten, Florens, Sankt Petersburg, Phnom Pehn, Bangkok, St. Louis och Guangzhou. Från 15/1 i K. Även i K 20/1 och K 21/1.
Thursday (15/1)
Kunskapskanalen
21:30-22:00

Berömda städer: Amsterdam

Amsterdam. De mest spektakulära städerna i världen, hur ser de ut? De har ofta en imponerande arkitektur och ett rikt kulturellt och historiskt arv att luta sig mot som gemensam nämnare. Ett kliv in i dess gyllene åldrar, där deras uppkomst, hemligheter och människorna som formade staden får komma fram. En serie som tar en närmare titt på städerna Amsterdam, London, New Orleans, Aten, Florens, Sankt Petersburg, Phnom Pehn, Bangkok, St. Louis och Guangzhou. Även i K 18/1, K 20/1 och K 21/1.