När går The Strain?

Gamla visningar

Friday (10/4)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Eph och Fet förbereder ett stort angrepp som Setrakian garanterar kommer att förinta The Master. Gus samarbetar med en märklig källa som kan föra kampen i en oväntad riktning.
Friday (3/4)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Dutch återvänder och har planer på att sända Ephs varning om vampyrpesten på tv. Samtidigt står de inför ett nytt hot när Eichhorst påbörjar ett eget angrepp mot pantbanken.
Friday (27/3)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Setrakian leder Eph, Fet och Nora i jakten på The Master och hans tillhåll. Samtidigt är Zack och Mariela kvar i pantbanken tillsammans, där han tar en stor risk för hennes skull.
Friday (20/3)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Eph utreder Kellys försvinnande och upptäcker någonting svårsmält. Dutch fortsätter sin plan för att hämnas på Palmer, medan Fitzwilliam fattar ett överraskande beslut.
Friday (13/3)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Eph kämpar mot klockan för att sätta familjen i säkerhet, men plötsligt är Kelly försvunnen. Dutch avslöjar sin roll i Palmers plan och Gus måste fatta ett svårt beslut om Felix.
Friday (6/3)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Efter att ha upptäckt att ultraviolett ljus kan stoppa osaliga andar får Setrakian oväntat en lärjunge. En tur till närbutiken resulterar i en livsfarlig belägring som pågår hela natten.
Friday (27/2)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Setrakian, Eph och Nora tänker ut en plan för hur de ska spåra upp The Master genom att använda Jim som lockbete. Neeva har svårt att skydda barnen under mötet med en mystisk främling.
Friday (30/1)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Eph och Nora kämpar för att rädda livet på Captain Redfern och ser virusets hemska konsekvenser. Setrakian är fri från fängelset och har en skoningslös plan för att stoppa smittspridningen.
Friday (23/1)
TV6
21:00-22:00

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. De fyra överlevarna får märkliga symptom, men Ephs och Noras försök att sätta dem i karantän motarbetas. I fängelset får Setrakian besök av en urgammal bekant.
Friday (16/1)
TV6
21:00-22:30

The Strain

Ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med ljuset släckt och dörrarna förseglade. Alla fönster är täckta och ingen rör sig ombord. Epidemiologen doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll) och hans team skickas för att undersöka. Ombord hittar de 206 lik och fyra överlevande. Situationen förvärras när kropparna börjar försvinna från bårhusen. Goodweather och en liten grupp medhjälpare måste nu kämpa för att rädda inte bara sina egna nära och kära, utan hela mänskligheten, från en vampyrepidemi. Den bloddrypande serien produceras av Guillermo del Toro bygger på hans och Chuck Hogans romanserie. Epidemiologisten doktor Ephraim Goodweather skickas för att undersöka ett flygplan som blivit stillastående på landningsbanan. Ombord hittas en mängd döda kroppar och fyra överlevare.