När börjar Back in the Game?

Gamla visningar

Wednesday (15/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Terry och Lulu fäster blickarna på den nye och stilige barnläkaren, men deras söner har en annan uppfattning om honom. Samtidigt bestämmer sig Cannon för att dejta Dannys lärare.
Tuesday (14/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Terrys och Cannons involvering i Dannys romans med Vanessa leder till att alla tre hamnar i familjeterapi.
Monday (13/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Cannons babblande får honom att hamna i trubbel igen. Ligan utestänger honom nämligen efter en okänslig kommentar om laget.
Thursday (9/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Cannon planerar att fira jul med sina vänner, trots att Terry hoppas att de kan fira med familjen. Danny ber laget om hjälp med en julklapp till sin mor.
Wednesday (8/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Terry och Dick kämpar för att få rollen som ligans president, medan Cannon lär Danny om vikten i att vara en ledartyp.
Tuesday (7/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Danny blir mobbad och Cannon försöker att göra laget tuffare. Planerna på en födelsedagsfest testar vänskapen mellan Terry och Lulu.
Monday (6/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Efter en händelse under träningen skickas The Cannon och Dick skickas på en kurs i känslomässighet. När Dudleys föräldrar glömmer att hämta honom blir Terry intresserad.
Thursday (2/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Danny tar med sig teamet ut och spökar med "godis eller bus". Lulu försöker lära Terry att fira Halloween som vuxen, medan "The Cannons" tävlingsinstinkt tar över på kyrkogården.
Wednesday (1/4)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Cannon och Dick försöker att sabotera Terrys förhållande med en ny fru, medan Danny lär några av de andra barnen att fuska genom att tjuvtitta på hans prov.
Tuesday (31/3)
TV6
07:35-08:00

Back in the Game

Terry Gannon var en lovande softbollspelare, men livet kastade en rad skruvbollar mot henne: ett barn, ett förlorat stipendium - och en förlorare till make. I ett försök att stå på sina egna ben flyttar Terry och hennes son Danny in hos hennes pappa, Terry "Kanonen” Gannon. Han är en trotsig, ölsvepande, före detta idrottsman, som aldrig tagit sitt ansvar, varken som pappa eller basebollspelare. Terry erbjuder sig sedan motvilligt att coacha Danny och en grupp andra barn som är hoppfulla, men smått talanglösa. Men hennes förflutna gör sig snabbt påmint. Danny korrigerar sin personlighet efter att Cannon säger att flickor gillar värstingar. Terry planerar en vild utekväll med Lulu.