Var visas Bunheads?

Gamla visningar

Sunday (17/5)
Kanal 11
05:10-06:00

Bunheads: Bunheads - 18 Next!

I detta avsnitt: Flickorna följer i hemlighet efter Michelle till en audition till en Broadwaymusikal i Hollywood. Michelles bror, Scotty, kommer oväntat tillbaka. Och Sasha tycker att tjejerna ska ta sina relationer med sina pojkvänner till nästa nivå. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Från dagen .Originaltitel: Bunheads .
Saturday (16/5)
Kanal 11
07:15-08:10

Bunheads: Bunheads - 18 Next!

I detta avsnitt: Flickorna följer i hemlighet efter Michelle till en audition till en Broadwaymusikal i Hollywood. Michelles bror, Scotty, kommer oväntat tillbaka. Och Sasha tycker att tjejerna ska ta sina relationer med sina pojkvänner till nästa nivå. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Bunheads .
Sunday (10/5)
Kanal 11
04:55-05:35

Bunheads: Bunheads - 17 It's Not a Mint

I detta avsnitt: Flickorna reagerar på olika sätt på pojkarna i deras liv; Sasha och Roman kommer närmare varandra, Ginny kan inte sluta stirra på Frankie, och Melanie blir förföljd av Dez. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Från dagen .Originaltitel: Bunheads .
Saturday (9/5)
Kanal 11
07:15-08:10

Bunheads: Bunheads - 17 It's Not a Mint

I detta avsnitt: Flickorna reagerar på olika sätt på pojkarna i deras liv; Sasha och Roman kommer närmare varandra, Ginny kan inte sluta stirra på Frankie, och Melanie blir förföljd av Dez. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Bunheads .
Sunday (3/5)
Kanal 11
04:50-05:35

Bunheads: Bunheads - 16 There's Nothing Worse Than a Pantsuit

I detta avsnitt: Milly tar till stridsyxan när hon upptäcker att stadens museiförening arrangerar ett möte för att diskutera den nya amfiteatern. Sasha och Roman går ut med att de har ett förhållande. Talia kommer med stora nyheter. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Från dagen .Originaltitel: Bunheads .
Saturday (2/5)
Kanal 11
07:15-08:10

Bunheads: Bunheads - 16 There's Nothing Worse Than a Pantsuit

I detta avsnitt: Milly tar till stridsyxan när hon upptäcker att stadens museiförening arrangerar ett möte för att diskutera den nya amfiteatern. Sasha och Roman går ut med att de har ett förhållande. Talia kommer med stora nyheter. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Bunheads .
Sunday (26/4)
Kanal 11
04:25-05:10

Bunheads: Bunheads - 15 Take the Vicuna

I detta avsnitt: Milly öppnar plånboken - och munnen - för att styra hur Fanny ska arrangera en kommande dansuppvisning. Samtidigt arrangerar Sasha en inflyttningsfest och Scotty tar med Michelle på en biltur som hamnar på avvägar. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Från dagen .Originaltitel: Bunheads .
Saturday (25/4)
Kanal 11
07:15-08:10

Bunheads: Bunheads - 15 Take the Vicuna

I detta avsnitt: Milly öppnar plånboken - och munnen - för att styra hur Fanny ska arrangera en kommande dansuppvisning. Samtidigt arrangerar Sasha en inflyttningsfest och Scotty tar med Michelle på en biltur som hamnar på avvägar. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Bunheads .
Sunday (19/4)
Kanal 11
04:30-05:15

Bunheads: Bunheads - 14 The Astronaut and the Ballerina

I detta avsnitt: Michelles bror Scotty kommer på besök efter ännu ett misslyckat äktenskap. Melanies nya intresse gör att Ginny känner sig övergiven. Boo och Carl blir överhopade med barnjobb. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Från dagen .Originaltitel: Bunheads .
Saturday (18/4)
Kanal 11
07:15-08:10

Bunheads: Bunheads - 14 The Astronaut and the Ballerina

I detta avsnitt: Michelles bror Scotty kommer på besök efter ännu ett misslyckat äktenskap. Melanies nya intresse gör att Ginny känner sig övergiven. Boo och Carl blir överhopade med barnjobb. Michelle Simms är en före detta showgirl från Las Vegas som impulsivt gifter sig och flyttar med maken till hans lilla sömniga hemstad. Väl där upptäcker hon att han bor ihop med sin mamma. Michelle och mamma Fanny delar dock intresset för dans och Michelle börjar ett nytt liv som balettlärare i stadens dansskola. Amerikansk dramaserie från 2012. Även idag .Originaltitel: Bunheads .