När går Hugh Hefner - playboy, activist and rebel?

Gamla visningar

Tuesday (3/2)
Kunskapskanalen
23:00-01:00

Hugh Hefner - playboy, activist and rebel

Dokumentärklassiker. Vi är vana vid att se playboymogulen i sidenmorgonrock omgiven av halvnakna playmates. Men här gestaltas en annan sida, en komplex man som för en livslång kamp mot den amerikanska staten och religiösa högern. Som politisk aktivist bevakades han av FBI och åtalades i ett uppdiktat knarkmål. Från UR. Från 31/1 i K. Även i K 5/2.
Sunday (1/2)
Kunskapskanalen
16:00-18:05

Hugh Hefner - playboy, activist and rebel

Dokumentärklassiker. Vi är vana vid att se playboymogulen i sidenmorgonrock omgiven av halvnakna playmates. Men här gestaltas en annan sida, en komplex man som för en livslång kamp mot den amerikanska staten och religiösa högern. Som politisk aktivist bevakades han av FBI och åtalades i ett uppdiktat knarkmål. Från UR. Från 31/1 i K. Även i K 3/2 och K 5/2.
Saturday (31/1)
Kunskapskanalen
21:55-00:00

Hugh Hefner - playboy, activist and rebel

Dokumentärklassiker. Vi är vana vid att se playboymogulen i sidenmorgonrock omgiven av halvnakna playmates. Men här gestaltas en annan sida, en komplex man som för en livslång kamp mot den amerikanska staten och religiösa högern. Som politisk aktivist bevakades han av FBI och åtalades i ett uppdiktat knarkmål. Från UR. Även i K 1/2, K 3/2 och K 5/2.