När börjar Berömda städer: Aten?

Gamla visningar

Saturday (27/6)
Kunskapskanalen
16:00-16:25

Berömda städer: Aten

Aten, gudarnas stad och demokratins födelseort. Hur ser historien bakom staden Aten ut? Det är en av världens äldsta städer, med kvarvarande ruiner och historiska spår få städer idag kan mäta sig med. Statsmannen Perikles regerade under 500-talet f. kr och lät uppföra några av de främsta landmärkena i Aten. Så som Parthenon, som symboliserar det historiska Grekland under sin storhetstid. Från 25/6 i K.
Thursday (25/6)
Kunskapskanalen
20:05-20:30

Berömda städer: Aten

Aten, gudarnas stad och demokratins födelseort. Hur ser historien bakom staden Aten ut? Det är en av världens äldsta städer, med kvarvarande ruiner och historiska spår få städer idag kan mäta sig med. Statsmannen Perikles regerade under 500-talet f. kr och lät uppföra några av de främsta landmärkena i Aten. Så som Parthenon, som symboliserar det historiska Grekland under sin storhetstid. Från 29/1 i K. Även i K 27/6.
Sunday (1/2)
Kunskapskanalen
23:15-23:45

Berömda städer: Aten

Aten, gudarnas stad och demokratins födelseort. Hur ser historien bakom staden Aten ut? Det är en av världens äldsta städer, med kvarvarande ruiner och historiska spår få städer idag kan mäta sig med. Kung Perikles regerade under 500-talet f. kr och lät uppföra några av de främsta landmärkena i Aten. Så som Parthenon, som symboliserar det historiska Grekland under sin storhetstid. Från 29/1 i K. Även i K 4/2.
Saturday (31/1)
Kunskapskanalen
17:50-18:20

Berömda städer: Aten

Aten, gudarnas stad och demokratins födelseort. Hur ser historien bakom staden Aten ut? Det är en av världens äldsta städer, med kvarvarande ruiner och historiska spår få städer idag kan mäta sig med. Kung Perikles regerade under 500-talet f. kr och lät uppföra några av de främsta landmärkena i Aten. Så som Parthenon, som symboliserar det historiska Grekland under sin storhetstid. Från 29/1 i K. Även i K 1/2 och K 4/2.
Thursday (29/1)
Kunskapskanalen
21:30-22:00

Berömda städer: Aten

Aten, gudarnas stad och demokratins födelseort. Hur ser historien bakom staden Aten ut? Det är en av världens äldsta städer, med kvarvarande ruiner och historiska spår få städer idag kan mäta sig med. Kung Perikles regerade under 500-talet f. kr och lät uppföra några av de främsta landmärkena i Aten. Så som Parthenon, som symboliserar det historiska Grekland under sin storhetstid. Även i K 31/1, K 1/2 och K 4/2.