När börjar Stridspiloterna?

Gamla visningar

Friday (10/4)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. Nykomlingarna Lars och Tommy förbereder sig inför en eventuall stridsflygning. De kommer äntligen få sina personliga anropssignaler också.
Friday (3/4)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. Det är en viktig dag för skvadronens gröngölingar Lars och Tommy. De ska flyga själva för första gången.
Friday (27/3)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder.
Friday (20/3)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. Det är äntligen dags för de nya piloterna att pröva sina vingar. Lars och Tommy ska för första gången flyga med en instruktör i baksätet.
Friday (13/3)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. Snatch och Cutter övar sig i lågflygning, som är något av det farligaste en stridspilot kan ägna sig åt.
Friday (6/3)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. Förberedelserna inför månadens höjdpunkt är klara. Under Topgunfredag tävlar Ørlands stridspiloter mot piloter från Bodø.
Friday (27/2)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. USA:s president Barack Obama kommer till Norge för att motta Nobels fredspris och Gaff ska skydda luftrummet ovanför Oslo under besöket.
Friday (30/1)
TV10
22:00-23:00

Stridspiloterna

I den här serien lär vi känna stridspiloterna på Ørlands flygbas där varje dag är full av spänning och tiden aldrig står still. Vi följer tre erfarna F-16piloter när de förbereder, tränar inför och slutligen ger sig ut på uppdrag. Vi lär också känna två blivande piloter som drömmer om att flyga en F-16 på egen hand. Stridspilot är ett populärt yrkesval, och bara ett fåtal lyckas bli det. De två pilotaspiranterna visar oss vad som krävs av de lyckligt lottade piloter som får försvara Norges luftrum. Aldrig förr har tv-kameror fått komma så nära inpå den norska arméns stridspiloter, och vi vara med om några av deras största, stoltaste och farligaste stunder. Vi lär känna stridspiloten Snatch som ska ut och skjuta missiler för första gången.