När börjar Halv åtta hos mig?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4
15:25-15:55

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 8 av 36. Finalen i Stockholm hålls hemma hos pensionären Anita. Hon bjuder på råraka med löjrom och rödlök, franskinspirerad fiskgryta och till dessert biskvikross med hallon och konjak. Efter måltiden avslöjas vem som fått högst betyg av sina medtävlare och kammar hem vinsten.
Friday (25/9)
TV4
14:55-15:25

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 7 av 36. Tredje värden i Stockholm är Magnus. Hans meny består av små burgare från havet, stekt torsk med grönsallad och rödbetor. Som avslutning på måltiden blir det hallonsorbet med choklad.
Thursday (24/9)
TV4
19:30-20:00

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 24 av 64. Sista värden i det nordisk matslaget är svenske Helge. Han bjuder på en fyrklöver i de nordiska färgerna, en renskavsgryta och flötgröt. Efter måltiden avslöjas det vem av de fyra som kammar hem vinsten.
Thursday (24/9)
TV4
15:25-15:55

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 6 av 36. Den andra värden i Stockholm är snickaren Simon. Han bjuder på en koreansk meny som består av halstrad laxsashimi, koreansk bulgogi som serveras med dumplings, gurksallad och ris. Till efterrätt blir det en pannacotta med inslag från Asien.
Thursday (24/9)
TV4
14:55-15:25

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 5 av 36. Denna vecka ska fyra stockholmare bjuda varandra på middag och först ut är Emma som överraskar gästerna med presenter. Hennes meny består av sallad med färska svenska kräftor, viltstek på dovhjort med potatiskaka och haricots verts. Till dessert blir det hallon med råkräm och chokladdröm.
Wednesday (23/9)
TV4
19:30-20:00

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 23 av 64. Dagens värd i det nordiska matslaget är finska Yade. Hon bjuder en meny med bland annat svampsoppa, Karelsk stek med potatismos och till dessert blir det råmjölksplättar.
Wednesday (23/9)
TV4
15:25-15:55

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 4 av 36. Finalen i Ystad hålls hemma hos Pia. Hon serverar hummerfylld förgås med sallad på edamamebönor, wienerschnitzel som serveras med rostad potatis och persiljesås. Till efterrätt blir det farbror Hasses kiviksäpple med kardemummagrädde och bär. Efter måltiden koras veckans vinnare.
Wednesday (23/9)
TV4
14:55-15:25

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 3 av 36. Den tredje middagen i Ystad hålls hemma hos rektorn Eskil. Han bjuder gästerna på najadlax med asiatisk touch, helgrillad oxfilé med bourbonsås som serveras med helstekt potatis. Till dessert bjuds det på fläderblomsglass med maräng och säsongens bär.
Tuesday (22/9)
TV4
19:30-20:00

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 22 av 64. Den nordiska matkampen fortsätter och dagens värd är norska Ida. Hon bjuder på torsketunger med tartarsås, får i kål och till efterrätt blir det en glass gjord på brunost.
Tuesday (22/9)
TV4
15:25-15:55

Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.Del 2 av 36. Den andra middagsvärden i Ystad är vårdbiträdet Ann som serverar fördrinken i sin husbil. Hon bjuder gästerna på cheesecake med lax på ruccolabädd, colabräserat kalkonbröst som serveras med ugnsbakade rotsaker och äppelgelé. Till efterrätt blir det äppelkaka.