När går Royalisterne?

Gamla visningar

Friday (13/3)
DR1
13:30-13:55

Royalisterne

Garderen Josephine skal stå sin første vagt på Amalienborg Slotsplads. Endelig går drømmen om at stå vagt for Dronningen i opfyldelse, og Josephines mor er stolt med på sidelinjen. Journalisten Ulrik skal dække nytårsaften for Billed-Bladet. Jagten på en god historie bringer ham til Tårbæk, hvor Regentparret traditionen tro deltager i en udklædningsfest på årets sidste dag. Kunsthistorikeren Thyge tager på eventyr i København, hvor han skal bo hos sin veninde, der tidligere har malet selveste Dronningen. Thyge, der har interesseret sig for kongelige portrætter siden han var barn, får lov at opleve, hvordan det er at være model.
Thursday (12/3)
DR1
13:30-13:55

Royalisterne

Prinsesse Benedikte skal åbne det årlige julemarked i den svenske kirke i København. Kerstin er hovedarrangør, og alt skal være perfekt, for i år har julemarkedet 100 års jubilæum, men desværre er der én, der glemmer buketten til prinsessen. Julemarkedet er økonomisk vigtigt for kirken, og hvert år modtager de en gave fra prinsessen til tombolaen. Kerstin håber de får en DAB-radio, men prinsessen har andre ideer. I Jylland er der også julemarked og her har arrangøren Finn inviteret hele den kongelige familie, så de kan komme og opleve Nordens måske største julemarked.
Wednesday (11/3)
DR1
13:30-13:55

Royalisterne

Der er bryllup i Luxemburg, da arvehertug Guillaume skal giftes. Fritidsfotografen Per tager af sted for at dække den royale begivenhed, og han sætter alt ind for at få billeder af brudeparret på balkonen. Prinsgemalen er traditionen tro i Dyrehaven til årets Hubertusjagt, og Billed-Bladets journalist Ulrik Ulriksen har fået et tip om, at han har Prins Christian, Prinsesse Isabella og Prins Felix med. Ulrik arbejder på at få en solohistorie, men konkurrencen er stor. Og så forfatter sangskriveren Kurt en sang om Prinsesse Isabella, som skal indspilles i studiet og synges af selveste Susanne Lana.
Tuesday (10/3)
DR1
13:30-13:55

Royalisterne

Gravhunden Fiston, der er opdrættet og navngivet af Prinsgemalen bliver pludselig syg. Lis-Mona, der ejer den fornemme hund, frygter at miste juvelen i hendes gravhundesamling. Prinsgemalen skal navngive flere dyr, og nu gælder det to brasiliaske papegøjer, når hans kongelige højhed besøger Jesperhus Feriepark. Modelbyggeren Lars har brugt mere end 1100 timer på at bygge en kopi af kongeskibet Dannebrog, og nu drømmer han om at få mesterværket udstillet.
Monday (9/3)
DR1
13:30-13:55

Royalisterne

Folketinget åbner, og kongefamilien skal overvære åbningen i folketingssalen. Folketingsmedlemmet Mai Henriksen fra Konservative er nervøs for, at nogle af ministrene gentager episoden fra sidste års åbning, hvor de i protest ikke rejste sig for Kongehuset. Skuespilleren Jan Hertz skal optræde for en virksomhedskongres i en noget usædvanlig rolle som Dronning Margrethe, og fritidsfotografen Per tager til København for at dække årets største royale begivenhed - Regentens 40 års jubilæum.
Wednesday (4/3)
DR1
13:30-13:50

Royalisterne

Royalisten Anita tager til Sønderborg, for at opleve sit idol Kronprinsesse Mary for første gang. Ulrik fra Billed-Bladet dækker Kronprinsparrets uddeling af priser sammen sted. Fotografen Chris skal tage julefotos af Komtesserne af Rosenborg og deres børn.
Tuesday (3/3)
DR1
13:30-13:50

Royalisterne

Nordjyden Poul Erik tager til København, for at takke Dronningen for sin fortjenstmedalje. Rekrutten Josephine skal på rex-tur med Livgarden. Fotografen Chris jagter i Fælledparken Prins Joachim, så han kan få nogle gode billeder.