När går Berömda städer: Phnom Penh?

Gamla visningar

Saturday (1/8)
Kunskapskanalen
16:00-16:25

Berömda städer: Phnom Penh

Phnom Penh kallas ofta poetiskt nog för "Staden med fyra ansikten", då den ligger där fyra floder möts. Under kolonialtiden när staden växte blev den även känd som "Sydostasiens pärla". Staden som har ett rikt franskt inflytande bär också på arkitekturpärlor så som det kungliga palatset, såväl som marknadsplatser fulla av aktivitet. Samt, även de kvarter som bär på en mörkare historia från de röda khmerernas tid vid makten. Från 30/7 i K.
Thursday (30/7)
Kunskapskanalen
20:05-20:30

Berömda städer: Phnom Penh

Phnom Penh kallas ofta poetiskt nog för "Staden med fyra ansikten", då den ligger där fyra floder möts. Under kolonialtiden när staden växte blev den även känd som "Sydostasiens pärla". Staden som har ett rikt franskt inflytande bär också på arkitekturpärlor så som det kungliga palatset, såväl som marknadsplatser fulla av aktivitet. Samt, även de kvarter som bär på en mörkare historia från de röda khmerernas tid vid makten. Från 5/3 i K. Även i K 1/8.
Sunday (8/3)
Kunskapskanalen
23:10-23:35

Berömda städer: Phnom Penh

Phnom Penh kallas ofta poetiskt nog för "Staden med fyra ansikten", då den ligger där fyra floder möts. Under kolonialtiden när staden växte blev den även känd som "Sydostasiens pärla". Staden som har ett rikt franskt inflytande bär också på arkitekturpärlor så som det kungliga palatset, såväl som marknadsplatser fulla av aktivitet. Samt, även de kvarter som bär på en mörkare historia från de röda khmerernas tid vid makten. Från 5/3 i K. Även i K 11/3.
Saturday (7/3)
Kunskapskanalen
18:50-19:15

Berömda städer: Phnom Penh

Phnom Penh kallas ofta poetiskt nog för "Staden med fyra ansikten", då den ligger där fyra floder möts. Under kolonialtiden när staden växte blev den även känd som "Sydostasiens pärla". Staden som har ett rikt franskt inflytande bär också på arkitekturpärlor så som det kungliga palatset, såväl som marknadsplatser fulla av aktivitet. Samt, även de kvarter som bär på en mörkare historia från de röda khmerernas tid vid makten. Från 5/3 i K. Även i K 8/3.
Thursday (5/3)
Kunskapskanalen
21:30-21:55

Berömda städer: Phnom Penh

Phnom Penh kallas ofta poetiskt nog för ?Staden med fyra ansikten?, då den ligger där fyra floder möts. Under kolonialtiden när staden växte blev den även känd som "Sydostasiens pärla". Staden som har ett rikt franskt inflytande bär också på arkitekturpärlor så som det kungliga palatset, såväl som marknadsplatser fulla av aktivitet. Samt, även de kvarter som bär på en mörkare historia från de röda khmerernas tid vid makten. Även i K 7/3, K 8/3 och K 11/3.