När går Djungelns drottning?

Gamla visningar

Sunday (8/3)
Kanal 11
15:00-16:00

Djungelns drottning: Djungelns drottning - 110

I detta avsnitt: Final i Djungelns drottning! En sista tävling avgör vilket lag som går till final och sen avgör ett race med hinder, vem av tjejerna som först når civilisationen och kröns till Djungelns drottning. Tio sköna storstadstjejer som alla är drottningar på hemmaplan landsätts mitt i djungeln. I två lag ska de ta sig tillbaka till civilisationen, en strapats som kräver styrka, mod och en stor portion jävlar anamma. Svensk realityserie från 2012. Originaltitel: Djungelns drottning.
Saturday (7/3)
Kanal 11
15:15-16:15

Djungelns drottning: Djungelns drottning - 109

I detta avsnitt: Det börjar närma sig slutet av Djungelns drottning och tjejerna måste rösta ut en i gänget. De får också tävla i pilbågsskytte och hjälpa ett gammalt par på en gummiplantage att fixa i ordning deras stuga. Tio sköna storstadstjejer som alla är drottningar på hemmaplan landsätts mitt i djungeln. I två lag ska de ta sig tillbaka till civilisationen, en strapats som kräver styrka, mod och en stor portion jävlar anamma. Svensk realityserie från 2012. Originaltitel: Djungelns drottning.
Sunday (1/3)
Kanal 11
15:00-16:00

Djungelns drottning: Djungelns drottning - 108

I detta avsnitt: Tjejerna tävlar i den ädla sporten gyttjebrottning. Det blir problematiskt för Annie som har fobi för lera. Dagen därpå vaknar Lina med en mycket obehaglig överraskning, hennes bröst har flyttat på sig. Tio sköna storstadstjejer som alla är drottningar på hemmaplan landsätts mitt i djungeln. I två lag ska de ta sig tillbaka till civilisationen, en strapats som kräver styrka, mod och en stor portion jävlar anamma. Svensk realityserie från 2012. Originaltitel: Djungelns drottning.
Saturday (28/2)
Kanal 11
14:10-15:10

Djungelns drottning: Djungelns drottning - 107

I detta avsnitt: Med hjälp av varsin insekt ska tjejerna tävla om en lyxmiddag för två. De som inte får lyxmiddag ska tillaga en höna och deras matlagningskunskaper sätts på hårda prov. Tio sköna storstadstjejer som alla är drottningar på hemmaplan landsätts mitt i djungeln. I två lag ska de ta sig tillbaka till civilisationen, en strapats som kräver styrka, mod och en stor portion jävlar anamma. Svensk realityserie från 2012. Originaltitel: Djungelns drottning.