Vilken kanal visar Hustrumördaren?

Gamla visningar

Saturday (20/6)
Sjuan
01:55-02:55

Hustrumördaren

Brittisk kriminalserie från 2014. Änklingen Malcolm Webster är förkrossad över förlusten av sin fru. Men så hittar han kärleken igen i den levnadsglada Felicity och de gifter sig. Snart börjar saker inträffa som får Felicity att börja misstänka att Malcolms första frus död kanske inte alls var en olycka.Del 3 av 3. Sista delen. Webster lyckas hålla sig undan och friar till Simone utan att berätta att han fortfarande är gift. Kriminalinspektör Charlie Henry blir hela tiden motarbetad i sin utredning och tiden börjar rinna ut. Men så lyckas han hitta ett domstolsutslag som kan leda till Websters fall.
Saturday (20/6)
Sjuan
00:55-01:55

Hustrumördaren

Brittisk kriminalserie från 2014. Änklingen Malcolm Webster är förkrossad över förlusten av sin fru. Men så hittar han kärleken igen i den levnadsglada Felicity och de gifter sig. Snart börjar saker inträffa som får Felicity att börja misstänka att Malcolms första frus död kanske inte alls var en olycka.Del 2 av 3. Webster flyttar till Auckland på Nya Zeeland där han gifter sig med Felicity. Hans plan är att tömma hennes bankkonto och sedan göra sig av med henne. Efter ett misslyckat mordförsök på Felicity återvänder han till Skottland där han träffar Simone. Men polisen Charlie Henry är honom på spåren.
Friday (19/6)
Sjuan
23:55-00:55

Hustrumördaren

Brittisk kriminalserie från 2014. Änklingen Malcolm Webster är förkrossad över förlusten av sin fru. Men så hittar han kärleken igen i den levnadsglada Felicity och de gifter sig. Snart börjar saker inträffa som får Felicity att börja misstänka att Malcolms första frus död kanske inte alls var en olycka.Del 1 av 3. Seriestart. När Claire Webster ifrågasätter sin man Malcolms spenderande drogar han henne med medicin han stulit från sjukhuset där hon arbetar. När Claire blir allt mer misstänksam bestämmer sig Malcolm att göra sig av med henne en gång för alla.
Tuesday (3/3)
TV4
21:00-22:00

Hustrumördaren

Brittisk kriminaldramaserie från 2014. Änklingen Malcolm Webster är förkrossad över förlusten av sin fru. Men så hittar han kärleken igen i den levnadsglada Felicity och de gifter sig. Snart börjar saker inträffa som får Felicity att börja misstänka att Malcolms första frus död kanske inte alls var en olycka.Del 3 av 3. Sista delen. Webster lyckas hålla sig undan och friar till Simone utan att berätta att han fortfarande är gift. Kriminalinspektör Charlie Henry blir hela tiden motarbetad i sin utredning och tiden börjar rinna ut. Men så lyckas han hitta ett domstolsutslag som kan leda till Websters fall.