När börjar Den sorte snog III?

Gamla visningar

Thursday (5/3)
DR2
19:30-20:00

Den sorte snog III

Prins George er kommet til at træde hertugen af Wellington over tæerne. Den store krigshelt kræver æresoprejsning og udfordrer prinsen til duel. Uheldigvis for Blackadder bliver det ham, der bliver udpeget til at udkæmpe duellen, forklædt som prins George.
Wednesday (4/3)
DR2
19:30-20:00

Den sorte snog III

Blackadder er flad, og han kan ikke engang låne penge af prins George, for den kongelige pengekasse er tom. Der er ikke andet at gøre end at finde en rig brud til prinsen. Den opgave tager Blackadder sig af.
Tuesday (3/3)
DR2
19:30-20:00

Den sorte snog III

Der er politisk uro i landet, og anarkisterne lurer overalt. Også i teatret, hvor prins George og Blackadder udsættes for et nedrigt attentat. Det bliver ikke uden følger for et par medlemmer af skuespillerstanden.
Monday (2/3)
DR2
19:30-20:00

Den sorte snog III

Den Røde Pimpernel er blevet en folkehelt i England. Blackadder er dog ikke imponeret over Pimpernellens dristige aktioner. For at lukke munden på den lokale adel vil han bevise, at det er en smal sag at redde franske aristokrater fra guillotinen. Der er jo ingen, der behøver at vide, at han har tænkt sig at snyde...
Thursday (26/2)
DR2
19:30-20:00

Den sorte snog III

Den berømte dr. Johnson beder prins George om støtte til sit livsværk, en ordbog over det engelske sprog. Uheldigvis bruger Baldrick manuskriptet til at tænde op i kaminen. Nu må Blackadder forsøge at genskrive ordbogen, inden dr. Johnson aner uråd.