När börjar Nya Arga snickaren?

Gamla visningar

Saturday (30/5)
Kanal 5
14:25-15:25

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 113

I detta avsnitt: Carl Meuller, 31, köpte sitt radhus i Upplands Väsby tillsammans med sin tjej men förhållandet sprack och renoveringen kom av sig. Nu bor Carl ensam kvar med sonen Alfred, 4, men huset är en byggkatastrof: Köket har inget rinnande vatten och nedervåningen är så farlig att Alfred inte får vara där ensam. Carl vet inte hur han ska få kontroll på bygget som tar för mycket av hans och Alfreds tid tillsammans. Arga Snickaren åker dit, bygger hall och tvättstuga och färdigställer kök samt vardagsrum. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Från Kanal 5 27/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Wednesday (27/5)
Kanal 5
20:00-21:00

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 113

I detta avsnitt: Carl Meuller, 31, köpte sitt radhus i Upplands Väsby tillsammans med sin tjej men förhållandet sprack och renoveringen kom av sig. Nu bor Carl ensam kvar med sonen Alfred, 4, men huset är en byggkatastrof: Köket har inget rinnande vatten och nedervåningen är så farlig att Alfred inte får vara där ensam. Carl vet inte hur han ska få kontroll på bygget som tar för mycket av hans och Alfreds tid tillsammans. Arga Snickaren åker dit, bygger hall och tvättstuga och färdigställer kök samt vardagsrum. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Även Kanal 5 30/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Saturday (23/5)
Kanal 5
15:45-16:45

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 112

I detta avsnitt: För fyra år sedan flyttade Camilla, 45, och Henrik, 42, in i sitt hus i Fellingsbro. Ingenting var renoverat sedan 30 år men trots att varken Camilla eller Henrik hade jobb slog de till. Mer eller mindre allt behöver göras men i brist på pengar börjar familjen riva mer än de bygger upp. Ingen tar ansvar för huset utan de beskyller varandra för att vara barnsliga, lata och ha kontrollbehov. Arga Snickaren åker dit. Det står klart att det inte bara är huset utan även äktenskapet som är i kris. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Från Kanal 5 20/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Wednesday (20/5)
Kanal 5
20:00-21:00

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 112

I detta avsnitt: För fyra år sedan flyttade Camilla, 45, och Henrik, 42, in i sitt hus i Fellingsbro. Ingenting var renoverat sedan 30 år men trots att varken Camilla eller Henrik hade jobb slog de till. Mer eller mindre allt behöver göras men i brist på pengar börjar familjen riva mer än de bygger upp. Ingen tar ansvar för huset utan de beskyller varandra för att vara barnsliga, lata och ha kontrollbehov. Arga Snickaren åker dit. Det står klart att det inte bara är huset utan även äktenskapet som är i kris. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Även Kanal 5 23/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Saturday (16/5)
Kanal 5
14:30-15:30

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 111

I detta avsnitt: Pirre och Mackan besöker Anne-Lie och Bengt som bor med sina barn i ett hus i Nynäshamn. När paret träffades hade båda barn sedan tidigare och när de flyttade ihop blev det trångbott. Idag delar barnen rum med bara ett skynke mot köket och övervåningen, som är ett tomt skal, når man via stege. Arga Snickaren-gänget hjälper familjen att göra klart övervåningen och gör ett lekrum och fyra sovrum så alla barn får eget rum. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Från Kanal 5 13/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Wednesday (13/5)
Kanal 5
20:00-21:00

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 111

I detta avsnitt: Pirre och Mackan besöker Anne-Lie och Bengt som bor med sina barn i ett hus i Nynäshamn. När paret träffades hade båda barn sedan tidigare och när de flyttade ihop blev det trångbott. Idag delar barnen rum med bara ett skynke mot köket och övervåningen, som är ett tomt skal, når man via stege. Arga Snickaren-gänget hjälper familjen att göra klart övervåningen och gör ett lekrum och fyra sovrum så alla barn får eget rum. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Även Kanal 5 16/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Saturday (9/5)
Kanal 5
13:25-14:25

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 110

I detta avsnitt: Fredrik, 31, överraskade sin före detta tjej och impulsköpte en stuga på Tyresö som de flyttade in i. Förhållandet höll inte för en totalrenovering men nu har Fredrik träffat en ny, Nathalie, 24, och nu är hon gravid och de ska gifta sig. Men huset är ett enda kaos: det finns inget kök eller vatten utan de får duscha hos Nathalies bror och äta på papptallrikar med engångsbestick. Mulltoan fungerar inte och det finns ingen dörr till toaletten. Överallt på tomten finns skräp och övergivna projekt. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Från Kanal 5 6/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Wednesday (6/5)
Kanal 5
20:00-21:00

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 110

I detta avsnitt: Fredrik, 31, överraskade sin före detta tjej och impulsköpte en stuga på Tyresö som de flyttade in i. Förhållandet höll inte för en totalrenovering men nu har Fredrik träffat en ny, Nathalie, 24, och nu är hon gravid och de ska gifta sig. Men huset är ett enda kaos: det finns inget kök eller vatten utan de får duscha hos Nathalies bror och äta på papptallrikar med engångsbestick. Mulltoan fungerar inte och det finns ingen dörr till toaletten. Överallt på tomten finns skräp och övergivna projekt. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Även Kanal 5 9/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Saturday (2/5)
Kanal 5
14:25-15:25

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 109

I detta avsnitt: För nio år sen flyttade Christina, 31, och Thomas, 36, till Torö med drömmen om ett liv på landet. De planerade att förvandla sin sommarstuga till permanentboende men än idag är huset i så dåligt skick att de inte bjuder hem några vänner: elen är farlig, huset luktar mögel och sovrum och toalett saknas. Istället har familjen lagt sin tid på att bygga hönsgård och ägnar helst sin tid åt hönsen, men nu när de väntar sitt andra barn inser de att situationen är ohållbar. Arga Snickaren åker dit. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Från Kanal 5 29/4. Originaltitel: Nya Arga snickaren.
Wednesday (29/4)
Kanal 5
20:00-21:00

Nya Arga snickaren: Nya Arga snickaren - 109

I detta avsnitt: För nio år sen flyttade Christina, 31, och Thomas, 36, till Torö med drömmen om ett liv på landet. De planerade att förvandla sin sommarstuga till permanentboende men än idag är huset i så dåligt skick att de inte bjuder hem några vänner: elen är farlig, huset luktar mögel och sovrum och toalett saknas. Istället har familjen lagt sin tid på att bygga hönsgård och ägnar helst sin tid åt hönsen, men nu när de väntar sitt andra barn inser de att situationen är ohållbar. Arga Snickaren åker dit. Vi möter en helt ny arg snickare, Per "Pirre" Starrin och hans vapendragare Marcus "Mackan" Nyhlén, kända från Ernst Kirchsteigers program Sommar med Ernst. De träder in för att hjälpa desperata husägare. Det handlar fortfarande om att hjälpa familjer som fastnat i övermäktiga renoveringsdrömmar, tappat all ork och energi, har slut på pengar och vars byggkaos hotar inte bara bostaden utan också familjerelationer och hälsan. Medverkande: Marcus Nyhlén. Svensk inredningsserie från 2015. Även Kanal 5 2/5. Originaltitel: Nya Arga snickaren.