När börjar Livet på rättspsyk?

Gamla visningar

Saturday (4/7)
Kunskapskanalen
20:05-21:00

Livet på rättspsyk

Carol och Michael är patienter på en rättspsykiatrisk klinik. De berättar om sina brott, sjukdomar och tankar om framtiden. För personalen pendlar det mellan att skydda patienter med självskadebeteende till glädjen över att se dem ta kliv mot tillfrisknande och frihet. UR. Från 29/6 i K.
Monday (29/6)
Kunskapskanalen
22:00-22:55

Livet på rättspsyk

Carol och Michael är patienter på en rättspsykiatrisk klinik. De berättar om sina brott, sjukdomar och tankar om framtiden. För personalen pendlar det mellan att skydda patienter med självskadebeteende till glädjen över att se dem ta kliv mot tillfrisknande och frihet. UR. Från 2/3 i K. Även i K 4/7.
Saturday (7/3)
Kunskapskanalen
23:35-00:30

Livet på rättspsyk

Carol och Michael är patienter på en rättspsykiatrisk klinik. De berättar om sina brott, sjukdomar och tankar om framtiden. För personalen pendlar det mellan att skydda patienter med självskadebeteende till glädjen över att se dem ta kliv mot tillfrisknande och frihet. Från UR. Från 2/3 i K.
Wednesday (4/3)
Kunskapskanalen
15:00-16:00

Livet på rättspsyk

Carol och Michael är patienter på en rättspsykiatrisk klinik. De berättar om sina brott, sjukdomar och tankar om framtiden. För personalen pendlar det mellan att skydda patienter med självskadebeteende till glädjen över att se dem ta kliv mot tillfrisknande och frihet. Från UR. Från 2/3 i K. Även i K 7/3.
Tuesday (3/3)
Kunskapskanalen
10:00-11:00

Livet på rättspsyk

Carol och Michael är patienter på en rättspsykiatrisk klinik. De berättar om sina brott, sjukdomar och tankar om framtiden. För personalen pendlar det mellan att skydda patienter med självskadebeteende till glädjen över att se dem ta kliv mot tillfrisknande och frihet. Från UR. Från 2/3 i K. Även i K 4/3 och K 7/3.
Monday (2/3)
Kunskapskanalen
22:25-23:20

Livet på rättspsyk

Carol och Michael är patienter på en rättspsykiatrisk klinik. De berättar om sina brott, sjukdomar och tankar om framtiden. För personalen pendlar det mellan att skydda patienter med självskadebeteende till glädjen över att se dem ta kliv mot tillfrisknande och frihet. Från UR. Även i K 3/3, K 4/3 och K 7/3.