Var visas Berömda städer: Kanton?

Gamla visningar

Saturday (25/7)
Kunskapskanalen
16:00-16:30

Berömda städer: Kanton

Kanton, den legendariska handelsstaden belägen på Pärlfloden, var i århundraden platsen där öst mötte väst.Staden bär spår av brittiskt och franskt inflytande, och i denna 11-miljonersstad trängs de växande skyskraporna med kinesiska operor, buddistiska tempel och uråldriga marknadsplatser. Kanton, Kinas sydligaste kommersiella centrum. Från 23/7 i K.
Thursday (23/7)
Kunskapskanalen
20:05-20:30

Berömda städer: Kanton

Kanton, den legendariska handelsstaden belägen på Pärlfloden, var i århundraden platsen där öst mötte väst.Staden bär spår av brittiskt och franskt inflytande, och i denna 11-miljonersstad trängs de växande skyskraporna med kinesiska operor, buddistiska tempel och uråldriga marknadsplatser. Kanton, Kinas sydligaste kommersiella centrum. Från 26/2 i K. Även i K 25/7.
Wednesday (4/3)
Kunskapskanalen
12:50-13:20

Berömda städer: Kanton

Kanton, den legendariska handelsstaden belägen på Pärlfloden, var i århundraden platsen där öst mötte väst.Staden bär spår av brittiskt och franskt inflytande, och i denna 11-miljonersstad trängs de växande skyskraporna med kinesiska operor, buddistiska tempel och uråldriga marknadsplatser. Kanton, Kinas sydligaste kommersiella centrum. Från 26/2 i K.
Sunday (1/3)
Kunskapskanalen
23:10-23:35

Berömda städer: Kanton

Kanton, den legendariska handelsstaden belägen på Pärlfloden, var i århundraden platsen där öst mötte väst.Staden bär spår av brittiskt och franskt inflytande, och i denna 11-miljonersstad trängs de växande skyskraporna med kinesiska operor, buddistiska tempel och uråldriga marknadsplatser. Kanton, Kinas sydligaste kommersiella centrum. Från 26/2 i K. Även i K 4/3.
Thursday (26/2)
Kunskapskanalen
21:30-21:55

Berömda städer: Kanton

Kanton, den legendariska handelsstaden belägen på Pärlfloden, var i århundraden platsen där öst mötte väst.Staden bär spår av brittiskt och franskt inflytande, och i denna 11-miljonersstad trängs de växande skyskraporna med kinesiska operor, buddistiska tempel och uråldriga marknadsplatser. Kanton, Kinas sydligaste kommersiella centrum. Även i K 1/3 och K 4/3.