Var visas Paradise Hotel Danmark?

Gamla visningar

Friday (8/5)
TV3
01:20-02:15

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Det är finaldags i Paradise Hotel, men först kommer deltagarna att grillas av juryn. Vem kan man lita på när en halv miljon kronor väntar på andra änden av den röda mattan?
Thursday (7/5)
TV3
01:25-02:15

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Det är dagen före finalen och juryn flyttar in på hotellet. Den sista festen blir minnesvärd eftersom två direkta konkurrenter hamnar i säng med varandra.
Wednesday (6/5)
TV3
01:10-02:00

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Finalveckan har skördat sitt första offer. De andra har dock inte tid att glädja sig. Den sista parceremoni väntar under kvällen och snart kvarstår bara sex gäster på hotellet.
Tuesday (5/5)
TV3
01:15-02:00

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Finalveckan drar igång med en tillbakablick på årets bästa och mest dramatiska ögonblick. Första dagen avslutas med maskeradbal, men det hindrar inte ett av paren att från att bli osams.
Friday (1/5)
TV3
01:10-02:00

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Det är dags för den sista parceremonin innan finalveckan och allt är upplagt för ett överraskande maktskifte på hotellet. När natten är över får vi veta vilka par som går vidare till final.
Thursday (30/4)
TV3
01:10-02:00

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Hotellet präglas fortfarande av tisdagens chockerande händelser, men stämningen når oanade höjder när gästerna överraskas med ett poolparty.
Wednesday (29/4)
TV3
01:10-02:00

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… En otursam tjej kan tvingas lämna hotellet och måste besluta vem hon ska möta i en avgörande strid. För att göra saken värre för de två flickorna tillbringar de hela dagen i handbojor.
Tuesday (28/4)
TV3
01:10-02:00

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Tjejerna ska på dejt med båttur och snorkling, men ingenting är gratis i Paradise Hotel och en av dem bjuds inte med. Hon tillbringar dagen med killarna som briljerar med sina accenter.
Friday (24/4)
TV3
01:10-01:55

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… Det är dags för parceremoni och allla vet vem de hoppas ska åka ut. Men Philip kommer på andra tankar och försöker ändra planen. Men kan man lita sig någon av Paradise Hotels deltagare?
Thursday (23/4)
TV3
01:05-01:55

Paradise Hotel Danmark

Intriger, romanser och färgstarka personligheter är som alltid grundingredienserna när deltagarna flyttar in på Paradise Hotel. Men i år är det fördel tjejerna, som är de enda som får flytta in i paradiset utan krångel. Killarna får en obehaglig överraskning när de tvingas charma, mygla och kämpa sig in till tjejerna på hotellet. Nu öppnar programledaren Rikke Gøransson än en gång dörrarna till en av Danmarks mest populära dokusåpa Paradise Hotel. I denna elfte säsong möter vi bland annat en av Danmarks mest lästa bloggare, en exsoldat och en blivande journalist. Det alla har gemensamt: de gör vad som helst för att stanna i paradiset… En utmanare och ett offer möts i en ödesmättad duell och endast en av dem klarar sig. Alla hoppas på olika scenarion och det blir ett känslomässigt avsked under kvällen.