Vilken kanal visar Halvvägs till himlen?

Gamla visningar

Sunday (9/8)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. Östra Nöbberups kyrka får ett förödande besked om den hotande sammanslagningen med Västra Nöbberups församling. Personalen oroar sig och Fanny börjar fundera på att återvända till Norge. Albin som fruktar att både förlora jobbet och sin drömkvinna bestämmer sig för att agera.
Sunday (2/8)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 7 av 8. Östra Nöbberup har fått sin första uteliggare till Bengt-Åkes stora fasa. Fanny rycker ut för att hjälpa den nödställde vilket gör Albin svartsjuk. Han bestämmer sig för att också göra något och drar i gång en insamling till förmån för en handikappad flicka.
Sunday (26/7)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 6 av 8. En hädisk konstutställning ska besöka Östra Nöbberups bibliotek och Jan kräver att kyrkan ska stoppa utställningen. Albin vill inte hjälpa Jan att måla demonstrationsplakat, han är mer intresserad av att komma i form sedan Fanny pikat honom för att ha gått upp i vikt.
Sunday (19/7)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 5 av 8. Fanny får svårt att hålla sin tystnadsplikt när de planerar en överraskningsfest på kyrkan. Jan känner sig utanför och skaffar sig tillgång till de kyrkoanställdas hemligheter och börjar genast utnyttja situationen. Men när Albin insisterar på att alla ska besöka blodbussen får Jan bekänna färg.
Sunday (12/7)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 4 av 8. Albin och Fanny har försatt sig en situation som gör att de måste ljuga för sina kollegor. Saken blir inte bättre av att Albin måste hålla i löneförhandlingarna. Jan oroar sig för att kyrkans bingo inte ska ha råd med ordentliga priser.
Sunday (5/7)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 3 av 8. Albin vill välkomna byns invandrare med en gemensam gudstjänst med de muslimska och judiska församlingarna i Malmö men han har både Jan och ortsborna är skeptiska till hans planer. Jan sätter upp en dejtingprofil med hjälp av Fanny.
Sunday (28/6)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 2 av 8. För att få bukt med kyrkans vikande besökssiffror vill Albin öppna ett journummer för själar i nöd. Jan å sin sida anser att församlingsborna ska engageras genom husförhör. Bengt-Åke är positiv till båda förslaget och frågan är vem av Albin och Jan som kommer lyckas få igenom sitt.
Sunday (21/6)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan.Del 1 av 8. Reprisstart. Pingsten står för dörren och Albin planerar för fullt för årets stora bröllopshelg. När han får vet att en kändis från Stockholm vill gifta sig i kyrkan ser han sin chans att HBT-certifiera Östra Nöbberups kyrka. Men komminister Jan sätter sig på tvären.
Sunday (14/6)
TV4
20:30-21:00

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2013. Prästen Albin Olsson återvänder hem från Afrika för att arbeta som kyrkoherde i en liten församling i Skåne. Hans dröm är att reformera kyrkan, vilket inte blir så lätt. Han får kämpa med motsträviga medarbetare och misstänksamma församlingsmedlemmar. Dessutom brottas Albin med personliga problem.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. Rektorn för en skola vill hålla skolavslutningen i kyrkan med ett villkor, ceremonin får inte innehålla några religiösa inslag, något Albin har svårt att acceptera. Samtidigt blir Albin erbjuden jobb som chef för en stor hjälporganisation i Afrika.
Sunday (14/6)
TV4
20:00-20:30

Halvvägs till himlen

Svensk komediserie från 2013. Prästen Albin Olsson återvänder hem från Afrika för att arbeta som kyrkoherde i en liten församling i Skåne. Hans dröm är att reformera kyrkan, vilket inte blir så lätt. Han får kämpa med motsträviga medarbetare och misstänksamma församlingsmedlemmar. Dessutom brottas Albin med personliga problem.Del 7 av 8. Albin stöter ihop med en möhippa och en av kvinnorna, Maggan, flörtar skamlöst med honom. Det hela slutar med att Albin nästa morgon vaknar med Maggan i sängen. Senare samma dag ska Albin och Jan hålla i kyrkans äktenskapsrådgivning och då dyker plötsligt Maggan upp med sin man.