Var visas Sort arbejde III?

Gamla visningar

Tuesday (16/6)
DR2
22:15-22:30

Sort arbejde III

Collins vil være forfatter og udgive en debatbog om sine oplevelser som sort i Danmark. Terrorangrebet i Danmark har gjort indtryk på ham, for har både danskere og indvandrere et ansvar for at et sådan angreb kan finde sted? Den gamle Toyota skal udskiftes, men kan der findes en afløser til den rigtige pris? Familien skal på ferie til Spanien, men Collins har glemt at printe boardingkort. Vil den gamle Lexmark-printer i kælderen svigte parret endnu en gang, eller komme dem til undsætning?
Tuesday (9/6)
DR2
22:15-22:30

Sort arbejde III

Collins vil holde en tale på Rådhuspladsen i København mod en udvisning af en afrikansk mor og hendes barn. Men bliver de hørt? Sonata har været presset som regnskabsansvarlig i den lille rengøringsvirksomhed og overvejer at sige op. Ser vi hende for sidste gang? En præsentationsvideo er Loveths nyeste træk i kampen om opmærksomhed for det lille firma, men Collins synes det er for dyrt. Kan den engagerede medarbejderstab bidrage med kreative ideer, så det hele alligevel bliver umagen værd og vil det kunne markedsføre virksomheden godt?
Tuesday (19/5)
DR2
22:15-22:30

Sort arbejde III

Rekruttering og fastholdelse af dygtig arbejdskraft er nøgleordet for enhver virksomhed i vækst. Og det er blevet sværere og sværere for Perfect Service at holde fast i deres udenlandske arbejdskraft. Loveth vil derfor indføre konceptet månedens medarbejder for at motivere de bedste rengøringsassistenter. Men når Designer¬-Michael at lave de festlige diplomer, der skal overrækkes inden den store gallamiddag? Og hvem skal vinde den eftertragtede titel? Og kan chefen Collins egentlig huske hvordan man gør rent?
Tuesday (5/5)
DR2
22:15-22:30

Sort arbejde III

Mange kunder glemmer at betale og det går ud over indtjeningen. Måske vil en ordning med Betalingsservice redde virksomheden? Men det er nemmere sagt end gjort at få oprettet en betalingsordning. Det er heller ikke let for den lille familie at få nyt tag på huset. Det drypper ind i stuen, når det regner, men hvorfor er det så svært at finde håndværkere? May-Britts ansættelse har varslet en del ændringer i den lille rengøringsvirksomhed, men nu synger samarbejdet mellem hende og Loveth måske på sidste vers?
Tuesday (28/4)
DR2
22:10-22:30

Sort arbejde III

Loveth overvejer en kraftig sparerunde, og det kan betyde fyringer, men er det Leif eller IT-morten, der ryger? Collins og designer-Michael skal åbne nyt kontor i Aarhus, det skal indrettes, og der skal skilte op - men har designer-Michael styr på målene? Der bliver også tid til et uanmeldt tjek hos deres rumænske rengøringsassistent Monica - selvom hun ikke ved, hvad kalkfjerner er, har hun så gjort ordentligt rent?
Tuesday (24/3)
DR2
22:15-22:30

Sort arbejde III

Loveth og Collins forsøger fortsat at blive accepteret og få succes med deres rengøringsfirma i et Danmark, men de er mere optaget af forskellen på danskere og udlændinge end nogensinde før. Hvad skal der til før man bliver accepteret i det danske samfund? Vil det hjælpe Collins, hvis han lærer at tale dansk korrekt? Måske vil han blive bedre i stand til at blive forstå og forsvare sig i de mange retssager, virksomheden ender i? For er det i virkeligheden de sproglige komplikationer og misforståelser, der truer virksomhedsdriften?
Tuesday (10/3)
DR2
22:15-22:30

Sort arbejde III

Loveth skal for første gang besøge den danske folkekirke, men det bliver ikke som almindelig dansk kirkegænger. Collins føler sig krænket, da den svenske provokatør Dan Park, der helst siger "neger", skal udstille i Danmark. Collins tropper op til demonstration mod den kontroversielle kunstner. Men er Collins så imod ytringsfriheden? Loveth har ansat en ny IT-ansvarlig, da hun vil gøre rengøringsfirmaet mere synligt. Det kræver en yderst avanceret hjemmeside med bl.a. chat-function og online tilbudsafgivelse, men kan Loveths mange krav til siden overhovedet lade sig gøre?