Vilken kanal visar Der er noget galt i Danmark?

Gamla visningar

Thursday (20/8)
DR2
14:30-15:00

Der er noget galt i Danmark

Den objektive historieformidling findes ikke. Derfor har DR valgt at droppe den fuldkommen og inviteret seks af landets skarpeste debattører til at lave deres helt egen film om, hvad der er galt i Danmark. I dag laves der om på Mogens Glistrups eftermægle, når Berlingskes skarpe klummeskriver Claes Kastholm præsenterer filmen "Oprøret mod formynderstaten".
Wednesday (19/8)
DR2
14:30-15:00

Der er noget galt i Danmark

Den objektive historieformidling findes ikke. Derfor har DR valgt at droppe den fuldkommen og inviteret seks af landets skarpeste debattører til at lave deres helt egen film om, hvad der er galt i Danmark. I dag fokuserer juraprofessor Eva Smith på skredet i retssikkerheden de sidste 10 år i filmen "Der var engang en retsstat".
Tuesday (18/8)
DR2
14:30-15:00

Der er noget galt i Danmark

Til denne udgave af programmet har Carsten Jensen lavet filmen "Det første offer". Dansk journalistik er et stort teaterstykke, som krampagtigt forsøger at opretholde billedet af et lille godt land. Den fjerde statsmagt er blevet til en flok ufarlige skuespillere, der spiller efter et manuskript de ikke engang selv kender. Den objektive historieformidling findes ikke. Derfor har DR valgt at droppe den fuldkommen og inviteret seks af landets skarpeste debattører til at lave deres helt egen film om, hvad der er galt i Danmark.
Monday (17/8)
DR2
14:30-15:00

Der er noget galt i Danmark

Den objektive historieformidling findes ikke. Derfor har DR valgt at droppe den fuldkommen og inviteret seks af landets skarpeste debattører til at lave deres helt egen film om, hvad der er galt i Danmark. I dag laver den kontroversielle klimaskeptiker Bjørn Lomborg filmen "Blackout". Tilrettelæggelse: Christoffer Emil Bruun
Friday (14/8)
DR2
14:30-15:00

Der er noget galt i Danmark

Den objektive historieformidling findes ikke. Derfor har DR valgt at droppe den fuldkommen og inviteret seks af landets skarpeste debattører til at lave deres helt egen film om, hvad der er galt i Danmark. I dag laver den muslimske Sherin Khankan filmen Korsvejen. Karikaturkrisen viste hvordan muslimer bliver set som en trussel for den vestlige verden. Men modsætningerne mellem islam og den vestlige demokratiske verden er falske. Det er nu vi skal vælge at stole på at demokrati og islam er fuldt forenelige størrelser.
Thursday (13/8)
DR2
14:30-15:00

Der er noget galt i Danmark

Den objektive historieformidling findes ikke. Derfor har DR valgt at droppe den fuldkommen og inviteret seks af landets skarpeste debattører til at lave deres helt egen film om, hvad der er galt i Danmark. I dag ser EU-parlamentariker Morten Messerschmidt nærmere på, hvilke løfter der blevet givet forud for EF-afstemningen i 1972 og hvordan de stemmer med den udvikling som fulgte.