När går På sporet?

Gamla visningar

Saturday (17/5)
DR1
09:00-09:50

På sporet

I det sidste program i serien får Tore en henvendelse fra en sømand, der ønsker hjælp til at finde en datter, der er født på Trinidad i begyndelsen af 1970erne. Dette bliver begyndelsen på fire års intens søgen, og historien ender med en helt anden løsning end Tore drømte om, da han startede med at lede efter pigen i Caribien. Nordvision fra Norge.
Saturday (10/5)
DR1
09:00-09:50

På sporet

Da tyske tropper i 1940 indtog Norge, flygtede mange fra det østlige Finnmark over grænsen til Sovjetunionen, hvor flere af dem gik ind i den Røde Hær for herfra at kæmpe mod tyskerne. Under krigen boede de i en lille norsk "koloni" bag Uralbjergene. Malfryd Biekkolas far var en af dem, og efter hans død hører Malfryd et rygte om en søster i Rusland. Nordvision fra Norge.
Saturday (3/5)
DR1
08:40-09:30

På sporet

I 1967 rejser en israelsk mand til Finnmark for at opleve Nordkap, og her møder han en ung norsk pige, som han forelsker sig i. Det unge par tilbringer hele sommeren sammen, men da efteråret kommer, vil han tilbage til Israel igen. Seksdagesskrigen er netop overstået, og han er urolig for familien hjemme. Da han får at vide, at kæresten er gravid, vil han have hende med, men sådan skal det ikke gå. 40 år senere leder barnet efter sin far. Nordvision fra Norge.
Saturday (26/4)
DR1
09:00-09:50

På sporet

Anna Maria Gutierrez er datter af en ungarsk mor og en cubansk far, der mødte hinanden, da han var i Budapest på studietur. Faren havde allerede kone og barn på Cuba, men før han rejste hjem til dem, fik han at vide, at hans ungarske kæreste var gravid. Anna Marias mor var overbevist om, at han elskede hende så højt, at han ville komme tilbage til hende og barnet, men det skete aldrig. Nu vil Anna Maria, som selv er blevet mor, prøve at finde sin far. Nordvision fra Norge.
Saturday (29/3)
DR1
08:55-09:30

På sporet

I 1882 emigrerede norske Edvart Iversen Maarud og Kari Thorbjørnsdatter Vraalstad til Amerika, og nu 130 år senere rejser deres efterkommer, countrystjernen Lynn Anderson, til Norge for at finde sine norske rødder. Seriens vært, Tore Strømøy, håber det også denne gang vil lykkes ham at føre slægtninge sammen, uanset hvor i verden de befinder sig. Nordvision fra Norge.
Saturday (22/3)
DR1
08:50-09:40

På sporet

Efter i flere år at være blevet mishandlet af sin mand besluttede Hyang Sook Kang sig for at blive skilt, men da hun hverken havde hus eller penge blev det afgjort, at parrets 5-årige søn foreløbig skulle bo hos manden. Hyang rejste dybt ulykkelig tilbage til sin hjemby, hvor hun fik arbejde, og efter nogle år sad hun i så gode kår, at hun kunne hente sin søn. Da Hyang stod foran eksmandens hus, var alt væk, og det viste sig, at sønnen for længst var blevet bortadopteret. Nu begyndte en årelang kamp for at finde sønnen. Kan Tore hjælpe hende? Nordvision fra Norge.
Saturday (15/3)
DR1
09:05-09:55

På sporet

I 1937 rejste bergenseren Oluf Milde til Spanien for at kæmpe mod general Franco i den spanske borgerkrig. Hjemme i Odda havde han kone og et barn, og de får allerede i januar 1938 besked om, at Oluf var død. 70 år efter borgerkrigen sluttede, tager barnebarnet Irene Hammarlund og Tore Strømøy derned, de vil prøve at finde ud af hvad der skete dengang med Oluf Milde, den mand ingen i familien ville tale om. Nordvision fra Norge.
Saturday (8/3)
DR1
09:10-10:00

På sporet

16 år gammel fik Carina Bergli at vide, at den mand hun altid har troet var hendes far, alligevel ikke var det. Carinas biologiske far hedder Ivan og kommer fra Nordirland. Denne nye viden bliver begyndelsen på mere end 20 års søgen, men først da hun skriver et brev til Tore, begynder der at ske ting. Nordvision fra Norge.
Saturday (1/3)
DR1
09:20-10:00

På sporet

Monica Christiansen voksede op uden sin far, han blev vist ud af Norge før hun blev født. Alle forsøg på at finde ham var nyttesløse, og Monica fik besked på at hun lige så godt kunne opgive det. Grædende ringe hun til Tore. Seriens vært, Tore Strømøy, håber det også denne og foreløbig sidst gang vil lykkes ham at føre slægtninge sammen, uanset hvor i verden de befinder sig. Nordvision fra Norge.
Saturday (22/2)
DR1
09:15-09:55

På sporet

67-årige Ruth Breen voksede op som "krigsbarn". Allerede i 1944 fik hendes mor besked om at Ruths far, den unge tyske soldat Rudolf Bergmaier var blivet skudt i kamp. Mange år senere begynder Ruth at lede efter slægtninge i Tyskland, men hun finder ingen! Så tager hun kontakt med Tore. Seriens vært, Tore Strømøy, håber det også denne gang vil lykkes ham at føre slægtninge sammen, uanset hvor i verden de befinder sig. Nordvision fra Norge.