Var visas Junior Masterchef USA?

Gamla visningar

Sunday (26/7)
TV3
14:00-15:00

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? Det är dags för den andra rundan i finalen, där de två juniorkockarna försöker att imponera på domarna med en trerätters middag. Vem kommer att ta hem segern?
Sunday (19/7)
TV3
13:45-14:45

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? De fyra bästa juniorkockarna lagar läckra kycklingrätter innan de gallras ned till två finalister.
Sunday (12/7)
TV3
13:55-14:55

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? De sex juniorkockarna står inför sin tuffaste utmaning hittills. De måste ansvara för en lyxig restaurang i LA och laga en trerätters middag till gäster som inte vet att kockarna är barn.
Sunday (5/7)
TV3
14:10-15:10

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? Juniorkockarna får i uppdrag att laga mat med ingredienser som barn brukar ogilla, inklusive lever, sardiner och mögelost. I utröstningsrundan bakar de tårtor.
Sunday (28/6)
TV3
14:00-15:00

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? De unga amatörkockarna vispar grädde för hand och testar sina hantverk genom att hålla skålarna över domarnas huvuden! Därefter tillagas "biff Wellington", en läcker rätt med nötkött.
Sunday (21/6)
TV3
14:10-15:15

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? De tolv amatörkockarna lagar läcker mat med hemliga ingredienser. Senare måste de unga deltagarna steka gourmetburgare.
Sunday (14/6)
TV3
13:00-14:00

Junior Masterchef USA

Succéserien Masterchef Junior reser västerut. Nu måste amerikanska deltagare i åldrarna 8-13 år visa att även minderåriga kockar kan vara hejare i på att laga mat. Den prisbelönte programledaren Gordon Ramsay får sällskap i domarpanelen av krögaren Joe Bastianich och kocken Graham Elliot. Detta gäng matexperter kommer att lära de hoppfulla deltagarna viktiga yrkesknep och uppmuntra dem på resans gång. Men ingen sitter säkert - det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Endast 24 unga amatörkockar kvarstår efter den rikstäckande talangjakten. Nu måste de utvalda genomgå en rad matdueller och kulinariska uppdrag. De måste bland annat ansvara för serveringen i en exklusiv restaurang, innan en ung mästerkock slutligen kan koras. Ålder behöver inte spela någon roll i köket - men vem kommer att imponera på Gordon Ramsay och hans domarpanel? 24 unga kockar tävlar mot varandra i den här aptitretande realityserien. De skickliga deltagarna är i åldrarna 8 till 13 och måste imponera på domarna med skaldjur, pasta och desserter.
Friday (31/1)
TV3
21:00-22:00

Junior Masterchef USA

Det är dags för den andra rundan i finalen, där de två juniorkockarna försöker att imponera på domarna med en trerätters middag. Vem kommer att ta hem segern? Del 7:7
Friday (31/1)
TV3
20:00-21:00

Junior Masterchef USA

De fyra bästa juniorkockarna lagar läckra kycklingrätter innan de gallras ned till två finalister. Del 6:7
Sunday (26/1)
TV3
19:00-20:00

Junior Masterchef USA

De sex juniorkockarna står inför sin tuffaste utmaning hittills. De måste ansvara för en lyxig restaurang i LA och laga en trerätters middag till gäster som inte vet att kockarna är barn. Del 5:7