När går Kommissær Wycliffe?

Gamla visningar

Wednesday (8/10)
DR1
15:20-16:10

Kommissær Wycliffe

To narkohandlere findes dræbt. Lucy Lane går på jagt efter deres morder, mens Wycliffe bliver opsøgt af en gammel bekendt, der har brug for hjælp. Men Wycliffe får selv brug for hjælp, da politiet modtager en række fotografier, der angiveligt viser ham tage imod bestikkelse. Lucy sætter sin egen karriere på højkant for at bevise, at hendes chef er uskyldig.
Tuesday (7/10)
DR1
16:10-17:00

Kommissær Wycliffe

Politimanden Alan Trier bliver likvideret med to skud under en overvågningsopgave, og Wycliffe er under stort pres for at finde hans morder. Mistanken falder på manden, som Trier overvågede - hæleren Adrian Wright. Men Wright har et skudsikkert alibi, og Wycliffe og hans folk må starte forfra.
Tuesday (7/10)
DR1
15:20-16:10

Kommissær Wycliffe

En bjergbestiger falder i døden fra en klippe. I en brandert hævder et vidne, at den unge mand blev skubbet af sin makker, men senere trækker vidnet i land igen. Ikke desto mindre beslutter Wycliffe at kigge nærmere på sagen.
Monday (6/10)
DR1
16:10-17:00

Kommissær Wycliffe

Mens Wycliffe har sygeorlov, bliver Kersey midtpunkt i en usædvanlig sag, da han kontaktes af en af sine venner, der er bekymret for sin kone. Sophie Cattran er forsvundet sporløst efter en aftenskoletime, og hendes mand frygter, at hun er blevet udsat for en forbrydelse. Snart finder politiet da også et lig - men det er ikke Sophie, der er offeret.
Monday (6/10)
DR1
15:20-16:10

Kommissær Wycliffe

Løber Wycliffes fantasi af med ham? Kommissæren har sygeorlov og trisser rundt derhjemme, da han bemærker, at en af naboerne opfører sig mistænkeligt - i hvert fald i Wycliffes øjne. Samtidig bliver hans kolleger kontaktet af en prostitueret, som fortæller, at en af hendes kunder hævder, at han har myrdet en anden prostitueret. Men kan politiet stole på hende?
Friday (3/10)
DR1
16:10-17:00

Kommissær Wycliffe

Wycliffe er indlagt på et rekonvalescenthjem efter et drabsforsøg, der har mærket ham både fysisk og psykisk. I hans fravær er Lucy Lane blevet konstitueret som kriminalkommissær - et hverv, der sender hende på kollisionskurs med Kersey, som har svært ved at tage mod ordrer fra sin nære kollega.
Friday (3/10)
DR1
14:55-16:10

Kommissær Wycliffe

Bestyreren af en kreditforening og hans kone findes dræbt i deres hjem. Det ligner et rovmord, og noget tyder på, at våbenhandleren Patrick Durno er indblandet i sagen. Da Wycliffe begynder at stille Durno nærgående spørgsmål, får han imidlertid ordre på at stoppe sin efterforskning fra højeste sted. Men det giver ham kun endnu mere lyst til at kigge Durno efter i sømmene...
Thursday (2/10)
DR1
16:10-17:00

Kommissær Wycliffe

Wycliffe får problemer, da en drabssag må opgives på grund af en alvorlig fodfejl begået af en af hans folk, kriminalassistent Noble. Noble bliver genstand for en intern undersøgelse, mens Wycliffe får både pressen og vicepolitimester Stevens på nakken.
Thursday (2/10)
DR1
15:20-16:10

Kommissær Wycliffe

En ung barpige med strikse forældre. En politistikker med en hemmelighed. Og en fraskilt kvinde og hendes nye, jalousi-ramte ægtemand. Det er hovedpersonerne i en mordsag, som volder Wycliffe store problemer - og som fører til en nervepirrende konfrontation langs Cornwalls dramatiske kystlinje.
Wednesday (1/10)
DR1
16:10-17:00

Kommissær Wycliffe

Farmeren Lionel Penmore findes dræbt af et skud fra et jagtgevær. Meget tyder på, at drabsmanden er den unge familiefar Kevin Kessell, som Penmore gennem længere tid har forsøgt at sætte på gaden. Penmores søn er i hvert fald ikke i tvivl. Og han truer med at gribe til selvtægt, hvis ikke politiet sætter Kessell bag tremmer.