När går Dicte?

Gamla visningar

Thursday (16/7)
Sjuan
21:55-23:00

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Polisens spår pekar på att det är Wagner som mördat Grace och mannen på hotellet. När Dicte får ett mystiskt samtal på Graces telefon tar fallet en oväntad vändning och hon riskerar sitt liv för att rentvå Wagner.
Thursday (16/7)
Sjuan
21:00-21:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 9 av 10. Wagner hittar en kvinnan Grace i sitt hem mördad. Han ringer efter Dicte som upptäcker att Grace gömt sig hemma hos Wagner och att de haft en affär. Wagner blir genast avstängd från fallet och misstänks för dådet. Dicte måste nu bryta alla regler för att hjälpa Wagner att lösa mordet.
Thursday (9/7)
Sjuan
21:55-22:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 8 av 10. Dicte har fått dödshot efter att hon skrev om matchuppgörelsen men hon vägrar att ge upp jakten på att hitta mördaren. Medan Wagner samlar bevis mot huliganledarens bror börjar Dicte misstänka att Roses pojkvän och de andra fotbollspelarna kanske inte är så oskyldiga som alla tror.
Thursday (9/7)
Sjuan
21:00-21:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 7 av 10. När Roses pojkvän, Jannik, hittar sitt fotbollslags målvakt mördad misstänker Wagner att ledaren från det lokala huligangänget ligger bakom dådet och Dicte infiltrerar gänget. Men saker och ting tar en olycklig vändning för Dicte när hon undersöker en möjlig matchuppgörelse.
Thursday (2/7)
Sjuan
21:55-22:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 6 av 10. Wagner gör allt för att hitta Roses väninnas lillasyster och alla spår pekar att hon blivit kidnappad. Wagner misstänker att det är en östeuropeisk inbrottstjuv som ligger bakom bortförandet. Dicte tar saken i egna händer och följer ett eget spår som för henne till en pedofil.
Thursday (2/7)
Sjuan
21:00-21:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 5 av 10. Roses väninnas tolvåriga syster försvinner och de kontaktar Dicte och ber henne hjälpa till att leta efter flickan. Då de inte hittar henne ber Dicte Wagner om hjälp men det finns inga spår efter henne. Tiden går och man börjar misstänka att ett brott kan ligga bakom försvinnandet.
Thursday (25/6)
Sjuan
21:55-22:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 4 av 10. Dicte hittar ett nytt spår gällande den döda fitnessdrottningen. Hon hittar en mystisk gåva som trädgårdsassistenten fått av offret men det är något med pojkens förklaring som inte stämmer. Dicte tar till drastiska åtgärder som kan kosta henne livet.
Thursday (25/6)
Sjuan
21:00-21:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 3 av 10. En kvinna som varit känd som stadens fitnessdrottning blir mördad och det finns flera misstänkta gärningsmän. Alla bevis pekar i en riktning men Dicte och Wagner har båda en känsla av att det är något som inte stämmer.
Thursday (18/6)
Sjuan
21:55-22:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 2 av 10. Bilisten som körde över Dictes far visar sig känna den mördade kvinnan från hotellet. Hon berättar att hon såg den man kvinnan skulle möta men hon vet inte vem han är. Under obduktionen av kvinnan upptäcker man en påse diamanter i magen. Wagner tar upp jakten på mördaren och tar hjälp av Dicte.
Thursday (18/6)
Sjuan
21:00-21:55

Dicte

Dansk kriminalserie från 2014. Dicte Svendsen bor med sin dotter Rose i Århus. Hon arbetar på Dagbladet som kriminalreporter och hon ger aldrig upp förrän hon har sin story, något som irriterar polisen John Wagner.Del 1 av 10. Säsongsstart. Dictes far hör plötsligt av sig och vill träffa henne. Men på väg till mötet blir han påkörd. Samtidigt hittas en kvinna mördad och de två fallen visar sig ha ett samband. Spåren leder Wagner och Dicte in i en värld av prostitution som styrs av den förmögne Carl Ferdinand.